Famílies beneficiàries

#CoopEnIndia

Familia Narasamma

FAMILIA NARASAMMA Anecoop

Lakshmi Narasamma (45 anys): “Hem passat per moltes dificultats. Quan venien les pluges entrava l’aigua i es mullava tota la nostra casa”.

Família Narasamma

Lakshmi i el seu marit treballen al camp, són jornalers. Té una filla i dos néts, un xiquet i una xiqueta. A sa casa viuran 6 persones.

“Estem molt contents perquè anem a deixar la nostra barraca que és molt vella i s’inundava en les temporades de pluja.  A més, estic molt contenta de què la casa estiga al meu nom”.

Anecoop
«Cooperativa de cooperatives» creada en 1975. És la primera empresa hortofrutícola del Mediterrani, líder de l’Estat espanyol en la comercialització de fruites i hortalisses i primer exportador de cítrics del món. La consecució d’aquests assoliments resideix en el capital humà, representat pels milers de llauradors de les seues 69 cooperatives associades i per totes les altres persones que integren el Grup Anecoop.

Família Thippakka

FAMILIA THIPPAKKA caixa popular

Kothuro Thippakka (25 anys): “Ens agradaria conéixer a qui ha donat diners per a construir la nostra cas” 

Família Thippakka

Kothuro va acudir a una reunió organitzada per la Fundación Vicente Ferrer per a explicar-los el que és una cooperativa i que havien decidit unir-se per a reunir els diners que els permetrà construir diverses cases. En la futura casa viuran 4 persones. La seua filla té 6 anys i ells viuen del treball al camp, són llauradors.

“Necessitem una casa nova perquè en l’època de pluges la casa s’inunda. Hem decidit construir la casa nova en  el mateix terreny però amb materials adequats, utilitzant l’ajuda”.

Caixa Popular
Cooperativa de crèdit compromesa amb el seu territori, és el fruit d’una actitud solidària i de l’associació d’esforços, idees, il·lusions i valors de milers de valencians que creuen en aquest projecte comú. Va nàixer en 1978 amb una clara vocació de servei a les cooperatives, famílies, empreses, comerços, institucions i associacions. Té una àmplia xarxa d’oficines distribuïdes per les comarques valencianes. Les persones que treballen en Caixa Popular són també sòcies de la cooperativa.

Família Gangarathnamna

FAMILIA GANGARATHNAMNA Caja Rural lálcúdia

Uppara Gangarathnamna: “Podrem avançar; estarem millor en la nova casa”. 

Família Gangarathnamna
Van nàixer en el poble i viuen amb la seua sogra i el seu fill de vuit anys que també espera ansiós que acaben les obres de la casa nova: “Estic molt content perquè vaig a tindre més espai per a jugar”. La casa en la qual vivien va quedar destruïda per les pluges. Treballen en el camp, i formen part del programa del Govern “menjar per treball” en el qual a més d’un substent d’aliments ara estan cobrant un sou. “Quan vinguen les persones que han donat diners perquè pugam construir la nostra casa els cuinaré chapati i idly”, assegura la sogra d’Uppara.
Caixa Rural L'Alcúdia
Cooperativa de crèdit que naix en 1969 a l’Alcúdia (València), vinculada a la cooperativa agroalimentària d’esta  localitat i als seus socis. Des de la seua creació, ha mantingut una forta implicació social en la població, convertint-se en una de les principals entitats financeres locals i destinant gran part dels seus beneficis a obres socials.

Família Uppara

FAMILIA UPPARA Canso

Uppara Narayanaswamy, Ademma (30 anys): “Hem intentat arreglar esta casa 3 vegades però segiux caient”.

Família Uppara
La situació personal de Ademma és complicada i agraïx que la FVF estiga pendent de l’educació dels seus fills de 10 i 16 anys. “És una casa molt vella i no tenim espai per a tots, i com tampoc tenim porta els micos entren i es porten el menjar que prepare. A més cada època de pluges ens entrava aigua”. Ademma treballa juntament amb el seu marit en el camp; són jornalers, i espera que amb la nova casa estiguen més tranquils. “quan ens canviem a la nova casa no anem a barallar, anem a intentar ser feliços”.
Canso
La Cooperativa Agrícola Nostra Senyora del Oreto, Coop. V. es va fundar en 1910. Avui dia esta cooperativa agroalimentària de l’Alcúdia és l’autèntic motor socioeconòmic de la localitat, amb unes de les instal·lacions més grans i modernes d’Europa. La seua producció ha estat tradicionalment basada en cítrics, i és pionera en el cultiu del kaki. Canso ha sabut compaginar el rendiment econòmic amb la seua implicació social.

Família Lakshmamma

familias beneficiarias

Bodannagari Lakshmamma: “Primer vivíem en una barraca, després vàrem llogar esta casa, i ara per fi tindrem la nostra pròpia casa”. 

Família Lakshmamma
No té fills i treballa al costat del seu marit en el camp. “La casa en la que vivíem s’inundava cada any, era un desastre”. Porten molts anys volent tindre un espai amb “millors condicions”, en el que poder crear una llar i ser feliços.
CAVACOOP
La Cooperativa Comarcal de la Vall d’Albaida és una almassara formada per l’agrupació de cooperatives situades en la comarca de la Vall d’Albaida, València, que agrupa a més de 2.500 llauradors. Es va constituir l’any 1991 i està dedicada a l’elaboració i envasat d’oli d’oliva verge 100% natural.

Família Lakshmidevi

familias beneficiarias

Lakshmidevi (24 anys): “Hem vist moltes cases que han sigut construïdes per la FVF i estem molt contents de què nosaltres pugam viure així”. 

Família Lakshmidevi
Porta casada 12 anys i ha tingut dos fills que en estos moments viuen en una residència per a continuar amb els seus estudis. Els pares de Lakshmidevi viuen amb ells. “Tenim un quiosc amb productes que portem des de Karnataka per a vendre’ls en el poble”. La seua casa, com la de la majoria de residents de Mydagolam no resistia les pluges i convivien amb l’aigua fins que acabava la temporada. Han destruït el que quedava i sobre el mateix terreny edifiquen la seua nova casa.
CEA
Suministros Especiales Alginetenses, Coop. V. és una distribuïdora d’energia elèctrica implantada constituïda en 1930 a Alginet (València), població en la que  es desenvolupa una ingent tasca social. En l’actualitat, distribueix 45 milions de KW anuals a través de 40 centres de transformació, amb una potència instal·lada de 20.000 KW, proporcionant un important estalvi en la factura d’electricitat dels seus socis consumidors.

Família Ramanjinamma

familias beneficiarias

Ramanjinamma (36 anys): “En la nueva casa podrem rebre a tota la família”. 

Família Ramanjinamma
És una gran família. Ramanjinamma és laluradora i treballa al costat del seu marit en el camp. A casa viuen també els seus tres fills perquè la seua filla es va casar i ara viu en un altre poble amb els pares de l’espòs: “La meua filla té una xiqueta xicoteta i ara està embarassada de nou. Estic molt contenta perquè en la nova casa tindrem més espai”. És un canvi de vida important perquè la casa en la queportaven anys vivint estava en molt males condicions i podran quedar-se en el seu poble de tota la vida.
COARVAL
Cooperativa de segon grau de subministraments i serveis de les cooperatives agrícoles de la Comunitat Valenciana. El grup va ser creat en 1981, té seu a Picassent (València) i entre els seus valors principals estan la innovació, la competitivitat i el respecte pel medi ambient. En el seu compromís amb el món rural, agrupa a 130 cooperatives, que són motor econòmic i social de la majoria de les poblacions en les quals se situen.

Família Narasinhamulthy

familias beneficiarias

Sneha Narasinhamulthy : “A soles no ho haguérem pogut fer”. 

Família Narasinhamulthy

Són 4 persones en la casa perquè el fill de Sneha es va casar fa poc i la seua dona ha anat a viure amb ells. Viuen en el poble des de sempre i estan molt contents de tindre la seguretat que no hauran de moure’s perquè ara tindran una casa segura i resistent. “Abans vivíem en una casa vella i xicoteta. Estem molt contents amb el canvi”, explica el fill de Sneha que està buscant treball com a funcionari després de perdre el seu treball en un banc.

COINFER
Nascuda fa més de 50 anys i amb seu a Paterna (València), és una cooperativa de serveis que associa ferreters detallistes i majoristes. Agrupa a més de 185 establiments de ferreteria, distribuïts fonamentalment a la Comunitat Valenciana i les Illes Balears, així com a Catalunya, Aragó, Castella-La Manxa, Madrid, Regió de Múrcia i Castella i Lléo.

Família Adhilashmamma

familias beneficiarias

Kallubardi Adhilashmamma (38 anys): “Estem agraïts i tranquils”.

Família Adhilashmamma
Treballar en el camp i no tindre una casa en la que descansar i sentir-te bé és molt dur. Kallubardi té un fill de 16 anys que està estudiant Batxillerat. Se sent molt orgullosa d’ell i vol que acabe els seus estudis perquè tinga un futur millor. Ella seguix anant cada matí al camp per a treballar juntament amb el seu marit en la recol·lecta i sembra de la collita.
COVIÑAS
Inicia la seua activitat a Requena en 1965, agrupant als cellers més importants de la zona. Esta cooperativa de segon grau és el celler capdavanter de la Denominació d’Origen Utiel-Requena. Grup Coviñas representa a més de 3.000 llauradors baix la bandera del cooperativisme, defensant el tracte just dels seus membres, així com la democràcia, la igualtat i la solidaritat com a model d’èxit i com a motor per a potenciar l’economia.

Família Anjakka

familias beneficiarias

Kalluru Anjakka (33 anys): “Amb la nova casa podrem deixar la casa del germà del meu marit”. 

Família Anjakka
Kalluru recorda la desesperació que els va produir quedar-se sense casa, quan les pluges van acabar de destrossar la barraca en la que vivien i van haver de demanar ajuda a la família. “Estic molt content que anem a poder tindre una casa nova, per a nosaltres”, comenta Venkatesh, el fill de Kalluru que s’alça d’hora per a treballar en el forn i sumar al que guanyen els seus pares com a llauradors.
Federación de Cooperativas de Consumidores y Usuarios CV
La Federació de Cooperatives de Consumidors i Usuaris de la Comunitat Valenciana és l’organització que representa, defensa i promou els interessos de les cooperatives de consum en esta Comunitat, associades lliure i voluntàriament a la mateixa. Les seues cooperatives compten amb 2.688.877 socis i 12.510 treballadors. Està integrada en la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana.

Família Chowdamma

Adimurthygari Chowdamma (28 anys): “Amb la nova casa els meus fills tindran un lloc on estudiar”. 

Família Chowdamma
Adimurthygari té un fill de 15 anys i una filla de 13, els dos estan estudiant perquè volen arribar a ser mestres en les escoles de reforç de la Fundació Vicente Ferrer per a ajudar als xiquets que van amb retràs en els seus estudis. Viuen des de fa temps en la casa d’un dels seus germans del seu marit perquè la pluja va destruir la seua barraca. Es guanyen la vida treballant en el camp i ara estan molt feliços perquè necessitaven un espai per a poder estar junts, amb espai per a cada membre de la família.
FLORIDA
Florida Grup Educatiu és una cooperativa de treball associat d’ensenyament. És un centre de formació superior, tècnica i de negocis, en el que s’imparteixen programes de postgrau, estudis universitaris, cicles formatius, formació secundària, formació contínua i ocupacional i idiomes. Actualment, més de 200 professionals treballen en el campus, format per sis edificis amb una superfície de 26.869 m2 als quals estudien cada any més de 3.700 estudiants.

Família Parvathamma

familias beneficiarias

Tulappagari Parvathamma: “Anem a construir en el mateix terreny una casa forta que resistisca les pluges”. 

Família Parvathamma
El treball com a jornalers al camp no els permetia reparar les destrosses provocades per les fortes pluges que van acabar amb les seues esperances de tindre una casa. Estan tots molt contents perquè els tres xiquets, dues xiques de 10 i 4 anys i un bebè de 6 mesos, tindran un lloc on acollir-se i podran tindre una vida ordenada. Van a construir la casa en el mateix terreny perquè ara els materials que utilitzen són resistents.
Fundació de Cooperatives de la província de Castelló
És una fundació de naturalesa cultural privada i de caràcter assistencial, sense ànim de lucre, i formada per caixes rurals i cooperatives agroalimentàries de la província de Castelló. Dedicada a finalitats d’interès general, promoció soci-cultural de les zones geogràfiques menys desenvolupades i foment de l’esport base com a mitjà d’educar a les noves generacions. Col·labora amb la Universitat per a millorar la formació de joves i participa activament en el si d’altres Fundacions i Associacions amb les quals comparteix objectius.

Família Sasikala

familias beneficiarias

Yerradappagari Sasikala (26 anys): “Sé que ara podré cuidar dels meus fills millor, amb major seguretat”. 

Família Sasikala
Yerradappagari és vídua i té a la seua cura dos fills de 8 i 5 anys des de fa cinc anys. Com la majoria dels seus veïns treballa com a llauradors al camp per a mantindre a la seua família encara que els seus pares també li ajuden en el que poden. “Visc en este poble des que vaig nàixer. A través de la FVF he rebut esta casa on els meus fills i jo serem molt feliços. Estic molt agraïda a qui m’esta donant esta seguretat”.
GRUPO SOROLLA
Cooperativa valenciana de treball associat d’ensenyament amb 30 anys de trajectòria empresarial. Esta organització és titular de quatre centres d’ensenyament reglat, amb prop de 3.000 alumnes i alumnes. El seu objectiu és satisfer les necessitats de formació, creixement intel·lectual i desenvolupament integral de les persones. Els centres escolars de Grup Sorolla destaquen per la seua innovació, tant pedagògica com a tecnològica.

Família Muddakka

familias beneficiarias

Muddakka (35 anys): “La barraca on viviem no resistia les pluges i haguérem d’anar a viure amb els meus sogres”. 

FamÍlia Muddakka

Són llauradors i quan no troben treball al poble es desplacen a altres camps per a seguir treballant. Tenen també dues vaques i Muddakka participa en un sangham, una associació de dones onm compartixen els seus problemes i entre totes busquen solucions i es donen suport per a tirar endavant.

Està molt contenta que la casa vaja a portar el seu nom, li dóna seguretat i la fa sentir important.

ÍNTEGRA ASESORES
Cooperativa de treball associat que naix en el centre urbà de Villena en 1992 i que desenvolupa una labor promotora del cooperativisme. En la seua zona d’influència en la província d’Alacant, Íntegra és un referent en l’assessorament a cooperatives. Des de la seua creació ha ajudat a més de 400 empreses clients, amb uns 2.500 empleats, a les quals presta un servei d’assessorament integral; compte entre els seus clients amb 60 cooperatives de treball associat.

Familia Srivinalusu

familias beneficiarias

Kalluri Srivinasulu, Naveena.

Familia Srivinasulu

Té un fill i una filla (5 anys i sis mesos, respectivament). Treballen al camp com a jornalers. La seua casa s’inundava sovint. Ara estan molt contents perquè van a tindre un lloc per a què els seus fills puguen créixer amb tranquil·litat.

RURALFRUIT

La Rural Sant Vicent Ferrer és la cooperativa agroalimentària de Benaguasil. La seua secció hortofrutícola té unes instal·lacions de 30.000 m², dotades de mitjans tècnics i de producció adequats per al desenvolupament de l’activitat comercializadora de diversos productes, per al mercat tant nacional com a internacional, durant els 365 de l’any. La cooperativa ofereix a més als llauradors de la zona serveis a la producció, assessorament tècnic, venda de subministraments i carburants, assegurances i telefonia.

Familia Bharati

familias beneficiarias

Bodannagari Bharathi (23 anys): “Serà la nostra primera casa. Hem deixat de sentir-nos orfes, sense res”.

Família Bharati

Bodannagari ja s’imagina l’espai net i segur en el qual la seua filla de 6 anys i el seu fill de 4 estudiaren i creixeran. “Amb la nova casa tindrem una vida més digna”. Està molt agraïda als “amics d’Espanya” que els estan ajudant i recolzant pagant els materials per a construir la seua primera llar amb la família que ha creat al costat del seu marit, i a la *FVF per haver arribat fins al seu poble per a impulsar el canvi. “Les pluges, els insectes, les serps era el més dur del lloc on vivíem, per açò vam haver de llogar una casa, però som jornalers i en el camp guanyem molt pocs diners”.

SAMPEDRO Y TORRES

Esta cooperativa de treball associat es va constituir en 1994 a València com a signatura per a l’assessorament integral dels seus clients en matèria fiscal, mercantil, comptable-financera i laboral, de manera que el client concentrara en una sola signatura d’assessoria la totalitat de les seues necessitats de suport extern. Sampedro y Torres és referent en l’assessorament a cooperatives en la província de València.

Família Nagamma

familias beneficiarias

Nittiguntla Nagamma: “No volem cuinar dins per a no embrutar la nova casa”.

Família Nagamma

Entre riures expliquen que quan arribe l’època de pluges sí que prepararan el menjar a l’interior del recentment estrenat llar. “No podíem comprar els materials que necessitàvem, per la qual cosa estem molt agraïts als quals ens han ajudat a través de la FVF a construir la nostra llar”, explica el fill que va estudiar fins als 15 anys i ara està aprenent a teixir per a fer saris i tenir un ofici diferent del dels seus pares i poder ajudar en la casa. Vivien en el poble dels seus sogres i després amb el germà del seu marit, però tenien moltes ganes de tenir el seu espai propi.

SERLICOOP

És una cooperativa de treball associat d’Elda (Alacant) especialitzada en la prestació de serveis sociosanitaris i a la comunitat. Amb més de 25 anys d’experiència, està formada per un equip multidisciplinari de 167 professionals, en la seua gran majoria dones: psicòlogues, educadores, mestres, monitores, netejadores, tècniques en atenció sociosanitària, auxiliars d’ajuda a domicili, conserges, hostesses, etc. Quasi un milió d’hores de serveis anuals a la comunitat, amb un objectiu: millorar la qualitat de vida de les persones.

Família Ramakka

familias beneficiarias

Ramakka: “Ara jo sóc la propietària de la casa; està al meu nom”

Família Ramakka

Dels tres fills que té Ramakka, dos estan casats i se’n han anat amb les seues noves famílies. Ella treballa juntament amb el seu marit en el camp i fins a fa molt poc ocupaven una barraca en la qual sobrevivien. “Anem a construir en el mateix lloc, però ara amb bon material que resistisca les pluges, i posant la casa al meu nom. Ara podran vindre els meus fills i tots els meus néts a veure’m i tindrem lloc on acollir-los”.

SURINVER

Cooperativa agrícola fundada en 1974 i dedicada a la producció i distribució de productes hortofrutícolas. Situada en el sud de la província d’Alacant, en la localitat del Pilar de la Foradada. En l’actualitat la constitueixen 450 socis, amb dedicació total a l’agricultura, el 80% d’ells joves que no superen els 40 anys. Les seues modernes instal·lacions, el seu camp d’experiències i el seu lideratge en la comercialització de pimentons la converteixen en una cooperativa insígnia dins del sector hortícola espanyol.

Família Anjamma

familias beneficiarias

Uppara Anjamma: “La meua sogra em posava les meues coses al carrer”.

Família Anjamma

Uppara cuida sola al seu fill de 12 anys perquè el seu marit patia un desordre mental i els va abandonar per a casar-se amb una altra dona. “Tindre la meua llar em donarà independència i tranquil·litat. Sóc molt feliç”. Vivien en una barraca amb els animals lligats en l’entrada perquè la seua sogra la tirà de casa diverses vegades. “M’agradaria treballar per al Govern, encara que si he de deixar els estudis treballaré en el camp i cuidaré de la meua mare”, explica el seu fill.

ENGRUPO - UTECAMP

És un grup cooperatiu especialista en assegurances que cobreix les necessitats de les cooperatives en esta matèria, des del camp fins a la comercialització, i per extensió a tot el públic relacionat amb les cooperatives: empleats, familiars, empreses col·laboradores i població en general, als quals se’ls ofereix una àmplia gamma d’assegurances generals. Els seus valors són el cooperativisme, la innovació constant, la competitivitat, l’experiència, l’especialització, la proximitat, l’ètica empresarial, el rigor, el lideratge i la formació contínua.

Família Narasamma

familias beneficiarias

Kalluru Lakshmi Narasamma: “A la casa que teníem quan era estiu feia molta calor i amb les pluges s’inundava tot”.

Família Narasamma

El terreny li’l va lliurar el Govern però fins ara no havien pogut construir una casa en condicions. Té una filla que viu en un altre poble i treballa al costat del seu marit en el camp. “Estic molt feliç perquè normalment les cases estan a nom del marit, però esta vegada és al meu nom”. Es queixa que fera el temps que fera en la barraca en la qual vivien era molt difícil tindre una vida normal.

UCEV

És l’entitat que, des de la seua constitució en 1988, representa i defensa els interessos de les cooperatives d’ensenyament de la Comunitat Valenciana. Les 110 cooperatives sòcies de UCEV donen treball a més de 2.200 persones i estan presents en tots els nivells educatius. Amb vocació de servei públic, estan inspirades pels principis d’igualtat, inclusió, participació, vinculació amb l’entorn, plurilingüisme, compromís ètic, acció social, innovació pedagògica, qualitat educativa, desenvolupament professional del professorat i educació laica.

Família Narasamma

familias beneficiarias

Lakshmi Narasamma: 

Família Narasamma
És vídua i ara viu amb la seua neboda, el seu marit i la seua filla (7 anys). Ella viu de la ramaderia, té 10 cabres. Està feliç de tindre la seua nova casa, on tindran més espai per a compartir amb la seua neboda i la seua filla, ja que en la casa anterior no cabien tots.
UCEV

És l’entitat que, des de la seua constitució en 1988, representa i defensa els interessos de les cooperatives d’ensenyament de la Comunitat Valenciana. Les 110 cooperatives sòcies de UCEV donen treball a més de 2.200 persones i estan presents en tots els nivells educatius. Amb vocació de servei públic, estan inspirades pels principis d’igualtat, inclusió, participació, vinculació amb l’entorn, plurilingüisme, compromís ètic, acció social, innovació pedagògica, qualitat educativa, desenvolupament professional del professorat i educació laica.

Família Santhamma

familias beneficiarias

Gurrappagari Santhamma (25 anys): “Els meus fills podran créixer en un ambbient millor, amb més oportunitats”.

Família Santhamma

Els fills de Gurrapagari, una xiqueta d’11 anys i un xiquet de 9, estudien en una escola del Govern. Fa temps que van haver d’utilitzar part dels diners que els seus pares guanyen com a jornalers en el camp per a pagar el lloguer d’un habitatge en el poble perquè la seua barraca es va convertir en un lloc inhabitable. “Serà la primera vegada que tingam una casa de bona qualitat per a nosaltres”.

FEDERACIÓN DE COOPERATIVAS ELÉCTRICAS DE LA CV

Associa a les cooperatives elèctriques de la Comunitat Valenciana, representant els seus interessos davant les institucions públiques. Des de la seua constitució en 1984, l’objectiu prioritari de la Federació ha sigut establir una política comuna per a les cooperatives associades, enfront dels agents externs amb els quals es relacionen. Cooperatives de diferents dimensions, algunes quasi centenàries, repartides per tot el territori de la Comunitat Valenciana donant servei a més de 21.000 socis. Està integrada en la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana.

Família Shoba

familias beneficiarias

Shoba (22 anys): “Construirem la casa en el terreny on vivien els pares del meu marit”. 

FAMÍLIA SHOBA

Porta només 7 mesos casada i comparteixen una casa llogada en el poble amb el germà del seu marit. Ella treballa en el camp i el seu marit està en un hotel en Shikbala, a uns 40 quilòmetres d’on estarà la seua nova casa. “La casa dels meus sogres va quedar destruïda per les pluges però ara tindrem una casa resistent on podrem formar una família. Sóc molt feliç”.

POVINET-SERCOVAL

Amb més de 30 anys d’experiència, Sercoval és una organització participada per més de 500 professionals a través de tres iniciatives d’interès social: Povinet, Coop.V., Galotxa, Coop.V. i Associació Sercoval. És una cooperativa al servei de la societat que es distingeix per la proximitat i professionalitat en el tracte als seus clients, per una contínua innovació en els seus serveis i pel seu compromís amb l’entorn.

Família Narasakka

Narasakka (35 anys): “Com tindré una casa al meu nom, seré més respectada”.

FAMÍLIA NARASAKKA

Narasakka és vídua i ha patit la discriminació a la qual les comunitats, especialment en les zones rurals sotmeten a les dones que han perdut als seus marits. Treballa en el camp i des de fa dotze anys cuida del seu fill que ja ha complit els 17 anys i que va haver de deixar els estudis per a ajudar a la seua mare. “Vivim en esta casa des de 25 anys, però les temporades de pluges fan que cada any es deteriore més patint inundacions i esquerdes en els murs”. El Govern li va atorgar un terreny però fins ara no havia pogut comprar els materials per a iniciar la construcció de la seua nova casa. “Estic molt emocionada de poder tindre una nova casa per a viure tranquil·lament per fi”.

CONFEDERACIÓ DE COOPERATIVES COMUNITAT VALENCIANA

És el màxim òrgan de representació de les empreses cooperatives i de les seues organitzacions a la Comunitat Valenciana. Des de la seua constitució, en 1989, la Confederació integra a totes les federacions de cooperatives existents en la comunitat autònoma. La funció bàsica d’esta entitat sense ànim de lucre és defensar els interessos de les cooperatives valencianes, representant-les a nivell institucional en quants assumptes els concernisquen de manera global, i comunicant a l’opinió pública els principis i valors del cooperativisme.