Concoval organitza una Jornada per a activar una Comunidad Digital Cooperativa

València, 16-10-2019.- La Confederació de Cooperatives de la CV,  a través de la comissió de comunicació, ha organitzat una jornada de formació amb l’objectiu d’establir les bases per a activar una Comunitat Digital Cooperativa que afavorisca un efecte multiplicador dels esforços que es dediquen a fomentar la presència en xarxes socials de les empreses i organitzacions de l’àmbit cooperatiu.

La jornada “Codis per a activar una Comunitat Digital Cooperativa” és la primera acció programada per a aconseguir este objectiu, per a la qual s’ha comptat amb la participació d’un ampli nombre de persones vinculades al cooperativisme amb una activitat destacada en les xarxes socials. La sessió de treball l’ha dirigida i coordinat Dolors Reig, especialista en el disseny i implementació d’accions amb impacte en l’àmbit de les xarxes socials, psicòloga social i editora del reeixit blog “El Caparazón”.

Les cooperatives situen a les persones en el centre per a sumar comunitat, compartir i conversar. Es teixixen xarxes de col·laboració per a connectar amb la societat i amb l’entorn més pròxim perquè la participació és un dels principis fonamentals de les cooperatives. Actualment les cooperatives sumen nous canals en l’entorn digital que ofereixen una oportunitat d’interactuar i obrir la conversa amb nous públics i comunicar els valors, experiències i metes.

Així, COOMFLUENCERS obri un espai de trobada per a les cooperatives valencianes en l’entorn online i brinda els codis per a “despertar una  futura comunitat digital cooperativa“, segons apunten els organitzadors.