Convocats els XIII Premis Pepe Miquel del Cooperativisme Valencià

  • Els premis estan convocats per la Confederació de Cooperatives de la CV
  • Es convoquen en dues modalitats: Premi a la Trajectòria Cooperativa i Premi a la Comunicació Responsable
  • Les candidatures poden presentar-se fins al 5 de desembre

València, 11-11-2019.- Després de més d’una dècada atorgant els Premis Pepe Miquel del Cooperativisme Valencià, la Confederació de Cooperatives de la CV ha convocat la seua tretzena edició.

Estos guardons són el reconeixement públic del cooperativisme valencià als qui, amb el seu treball, contribueixen de manera més destacada a l’avanç social i econòmic d’este model empresarial. Els Premis Pepe Miquel es convoquen en dues modalitats: Trajectòria Cooperativa i Comunicació Responsable. En la primera categoria es premia a persones, institucions o col·lectius que han destacat per la seua labor de foment, impuls i difusió del cooperativisme en la Comunitat Valenciana. En la segona es reconeix a professionals, entitats o mitjans de comunicació la labor dels quals contribueix a la divulgació, difusió i coneixement, per qualsevol mitjà, de l’activitat i els principis del cooperativisme.

Els Premis Pepe Miquel del Cooperativisme Valencià tenen un caràcter honorífic i consisteixen en un diploma i un guardó per a cada categoria. A més, el premi a la trajectòria cooperativa es complementa amb una obra d’art i el de comunicació responsable amb una dotació en metàl·lic de dos mil euros.

El jurat dels Premis està format per destacats representants del món cooperatiu, universitari, polític i cultural, i la presidència d’honor l’ostenta el Molt Honorable President de la Generalitat.

La deliberació del jurat tindrà lloc a mitjan mes de desembre, i l’acte de lliurament de guardons està previst que se celebre a principis de març de 2020.

Les candidatures han de presentar-se en la Confederació abans del dia 5 de desembre  (concoval@concoval.es)

BASES DE LA CONVOCATÒRIA