Emili Villaescusa es reunix amb la vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra

El president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, Emili Villaescusa, ha mantingut una reunió amb la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, per a parlar de els nous criteris que s’inclouen en els plecs de contractació de l’Administració valenciana amb la finalitat de facilitar que les xicotetes i mitges empreses puguen optar a una licitació.

Villaescusa li ha plantejat a la vicepresidenta les esmenes que, a través de Cepes, s’han presentat a la Llei de Contractació Pública, amb l’objectiu que Mònica Oltra procurara el respatler de Compromís a les mateixes en el Congrés dels Diputats.

En un altre ordre de coses, Villaescusa li va convidar a participar en la jornada commemorativa del Dia Mundial del Cooperativisme, que enguany estarà dedicat a la inclusió i que tindrà lloc a Castelló el pròxim dia 4 de juliol.

A la trobada ha assistit també el director general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Josep Ochoa.

emili villaescusa y monica oltra