La Confederació acull la presentació de l’informe del CES sobre la gestió del temps de treball a la Comunitat Valenciana

El Comité Econòmic i Social de la CV (CES) ha presentat l’informe sobre la gestió del temps de treball en la Comunitat Valenciana en el període 2010-2015 en un acte que ha tingut lloc a la seu de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana.

Emili Villaescusa, president de la Confederació, ha intervingut en el que és el primer acte públic del CES amb el nou president i la nova secretària general, Carlos L. Alfonso i Ángeles Cuenca, respectivament. Villaescusa ha recordat els objectius coincidents en què el CES «siga un ens més fort, amb més recursos i amb major influència».

Per al cooperativisme, el CES, en paraules del president de la Confederació, «és un òrgan fonamental de participació i un fòrum on podem suggerir, proposar i traslladar les reivindicacions que enriquixen el diàleg social, on encara no se’ns inclou tot i que creiem fermament que hem d’estar com a agent socioeconòmic diferenciat; per això, seria bo,  per al conjunt de la societat,  que s’obriguera la possibilitat d’incorporar nous agents a eixe diàleg social».

Villaescusa ha volgut destacar la tasca que fa el representant de l’economia social al CES, Pascual Romero, que «amb el seu tarannà constructiu treballa en la recerca del consens».