Les cooperatives valencianes se sumen a la campanya #ODSéate de la mà de l’Alt Comissionat per a l’Agenda 2030

València, 16-09-2019.- La Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana se suma a la iniciativa #ODSéate amb la qual l’Alt Comissionat per a l’Agenda 2030 pretén fer una crida a l’acció, des de hui i fins al 27 de setembre,  perquè les organitzacions i els ciutadans es mobilitzen difonent i impulsant el compliment de l’Agenda 2030 i de les seues 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

L’Alt Comissionat per a l’Agenda 2030, llança la campanya digital #ODSéate per a celebrar el quart aniversari de l’adhesió d’Espanya a l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, una Agenda que van signar 193 països el 25 de setembre de 2015.

Es tracta d’una campanya col·laborativa que es desenvoluparà del 16 al 27 de setembre, en aliança amb múltiples actors, en línia amb el Pla d’Acció per a la implementació de l’Agenda 2030 que Espanya va presentar davant Nacions Unides al juliol de 2018. Entre les diferents metes que figuraven en el Pla d’Acció, la Meta Transformadora número quatre establia que en 2020 el 100% de la població espanyola hauria de conéixer l’Agenda 2030 i estar sensibilitzada sobre l’abast de les transformacions que l’Agenda 2030 comporta. Esta campanya busca contribuir a esta meta.

La iniciativa #ODSéate és una crida a l’acció perquè les organitzacions i els ciutadans es mobilitzen difonent i impulsant el compliment de l’Agenda 2030 i de les seues 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Per a unir-se a la campanya, només és necessari #ODSear el logotip de les organitzacions, o els perfils de xarxes socials, afegint la imatge del cércol dels ODS a estes, difondre enllaços amb informació relacionada amb l’Agenda 2030 en webs o blogs, publicar vídeos i exemples de compliment dels ODS en xarxes socials, o mobilitzar accions concretes en el seu entorn.

Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 perseguixen la igualtat d’oportunitats entre PERSONES, la protecció del PLANETA i la generació de PROSPERITAT en un món en PAU que treballa en ALIANÇA per a superar els reptes als quals ens enfrontem. Els ODS i l’Agenda 2030 ofereixen una nova narrativa amb la qual dissenyar i construir el món que volem.

17 Objectius de Desenvolupament per a transformar el món on cadascun ha de fer la seua part: els governs, el sector privat, la societat civil i les persones com TU.

Les cooperatives estem compromeses amb els #ODS!

Més INFO Campaña #ODSéate