La Confederació de Cooperatives i Caixa Popular amplien l’acord per a la promoció del cooperativisme en la Comunitat Valenciana

València, 09 de maig de 2017.-El president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, Emili Villaescusa, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han prorrogat un any més la col·laboració entre ambdues entitats. El conveni inicial entre la Confederació i Caixa Popular es va subscriure al març de 2016, i entre els seus objectius estaven la divulgació i foment del cooperativisme, així com la difusió social dels seus valors i principis. Després d’un any d’estreta col·laboració, aquesta nova signatura consolida el compromís d’ambdues entitats.

Segons Emili Villaescusa, “Caixa Popular ha sigut sempre un referent del compromís de les empreses cooperatives amb el seu entorn”. El president de la Confederació ha afegit que “és molt reconfortant per a nosaltres aquesta nova prova de confiança en el treball que fem des de la Confederació per a desenvolupar i donar visibilitat al cooperativisme valencià”.

D’altra banda, Rosendo Ortí ha assegurat que com a entitat cooperativa “Caixa Popular recolza i està compromesa amb aquelles estructures com la Confederació que enforteixen i consoliden el model cooperatiu en el panorama social i econòmic”.

En l’últim any, Caixa Popular ha recolzat a la Confederació en diversos esdeveniments i projectes organitzats per aquesta entitat. Així mateix, el conveni ha permès aprofundir en la relació de la cooperativa de crèdit amb altres sectors del cooperativisme valencià i ha contribuït a donar una visibilitat permanent a l’activitat econòmica i social desenvolupada per l’entitat financera.

La Confederació és el màxim òrgan de representació de les cooperatives i de les seues organitzacions a la Comunitat Valenciana, i associa directament a les federacions autonòmiques de cooperatives. I, per açò, informarà a les empreses i entitats representades per la Confederació sobre el model cooperatiu i de serveis de Caixa Popular, tenint en compte la seua voluntat i vocació de donar cobertura a les necessitats financeres del cooperativisme valencià.

Caixa Popular, cooperativa de crèdit valenciana en 2017 està celebrant el 40 aniversari de la seua constitució, té entre els seus objectius la potenciació dels valors del cooperativisme com a instrument per a la millora de la societat valenciana. Amb aquest propòsit recolza i finança, entre altres activitats, les que tinguen per objecte la difusió del cooperativisme entre la societat i el foment de les relacions intercooperativas.

convenio caixa popular