Confederacio de cooperatives

Les cooperatives, al Congrés Go Global, referència de la internacionalització a la Comunitat

 

Valencia, 30/06/2016.–El Congrés Go Global, organitzat per les tres entitats que impulsen la internacionalització, IVACE Internacional, ICEX España Exportación e Inversiones i les Cambres de Comerç de la Comunitat, ha comptat amb la participació del cooperativisme valencià. Emili Villaescusa, president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, va estar present en l’acte d’inauguració del congrés, que va  obrir el president de la generalitat, Ximo Puig.

Més de 50 conferències al voltant de la internacionalització, experiències en globalització i e-commerç han format part de la programació de les dues jornades que han concentrat activitats d’assessorament, networking i debat sobre temes de rellevància en matèria d’internacionalització.

Entre les conferències que s’han inclòs al programa del congrés, dues s’han organitzat en l’entorn cooperatiu. D’una banda, la conferència patrocinada per Cajamar, a càrrec de Ricardo García Lozano, director de Banca de Empresas de Grupo Cajamar, bajo el título “Perspectivas 2016. Camino de (in)certidumbre. ¿Metamorfosis?”. I, d’una altra, “Riesgos propios del comercio exterior y mecanismos para su cobertura, patrocinada por Caixa Popular, a càrrec de Francisco Jose Varela, director Comercio Exterior del Banco Cooperativo Español.

go global   GoGlobal Cajamar  Caixa popular Go Global