Concoval i Caixa Popular renoven la seua aliança per a promoure el model cooperatiu en la Comunitat Valenciana

Concoval i Caixa Popular renoven la seua aliança per a promoure el model cooperatiu en la Comunitat Valenciana

València, 27-04-2023.-El president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (Concoval), Emili Villaescusa, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han signat la prorrogació del conveni de col·laboració que mantenen des de 2016 per a impulsar i fomentar el model cooperatiu a la Comunitat Valenciana.

L’acord té com a objectiu principal la divulgació i promoció dels valors del cooperativisme. L’aliança també permet aprofundir en la relació de la entitat financera amb altres sectors del cooperativisme valencià i contribueix a donar visibilitat permanent a l’activitat econòmica i social de l’entitat financera.

Segons Emili Villaescusa, “Aquest acord de col·laboració ens permet a totes dues entitats treballar amb la mirada posada en l’impuls del model cooperatiu com un model empresarial modern i sostenible”. I ha destacat que “Caixa Popular és un referent del compromís de les empreses cooperatives amb el seu entorn”.

D’altra banda, Rosendo Ortí ha assegurat que l’acord entre Concoval i Caixa Popular “serveix per a complir un dels nostres objectius com és estimular l’economia social i el cooperativisme, en particular a la Comunitat Valenciana, perquè pensem que és la millor manera de generar riquesa”.

La Confederació és el màxim òrgan de representació de les cooperatives i de les seues organitzacions a la Comunitat Valenciana. El cooperativisme representa el 7’1% del PIB de la Comunitat i està format per més de 2.600 empreses, que generen quasi 80.000 ocupacions i associen al voltant de tres milions i mig de persones.

Per la seua banda, Caixa Popular, com a entitat cooperativa convençuda de l’impacte global de la generació de valor compartit, a través dels seus principis cooperatius, estableix en els seus principis el desenvolupament, la consolidació i el suport al cooperativisme i a l’associacionisme a la Comunitat Valenciana com a instrument per a la millora de la societat.