Concoval guardonada en els Premis Socials Fundació Novaterra 2024 l’any de la Capitalitat Valenciana de l’Economia Social

Concoval guardonada en els Premis Socials Fundació Novaterra 2024 l’any de la Capitalitat Valenciana de l’Economia Social

València, 28-06-2024

La Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (Concoval) ha sigut guardonada en la categoria «Institució» dels Premis Socials Fundació Novaterra 2024. Aquest reconeixement s’ha atorgat l’any en què València celebra la seua capitalitat espanyola de l’economia social, destacant el paper crucial de Concoval a representar i defensar els interessos de les cooperatives valencianes. Des de la seua fundació fa 35 anys, Concoval ha integrat a diverses federacions de cooperatives, abastant sectors com a agroalimentari, treball associat, consum, habitatge, crèdit, serveis, transports, ensenyament i elèctriques.

El cooperativisme a la Comunitat Valenciana és un dels més dinàmics i pròspers d’Europa, contribuint significativament al PIB regional i proporcionant ocupació directa a més de 60,000 persones. Aquest premi reconeix el compromís de Concoval amb els principis i valors del cooperativisme, promovent un model econòmic sostenible i inclusiu.

Els premis es van entregar en un esdeveniment solidari i inclusiu a benefici de Fundació Novaterra i la inclusió soci-laboral el divendres 28 de juny a les 19h a San Miguel dels Reis. Emilio Sampedro (president) i Nardi Alba (directora) van ser els representants de Concoval encarregats de recollir aquest reconeixement.