COOPERATIVES, LA MILLOR SUMA

#cooperarsuma

 

La Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana posa en marxa la campanya #cooperarsuma, amb l’eslògan “Cooperatives, la millor suma”.

 

Es tracta d’una campanya col·laborativa protagonitzada per cooperatives i cooperativistes, amb un format innovador adaptat a una estratègia transmèdia. L’objectiu d’aquesta campanya, que està comptada en primera persona per 40 cooperatives de tota la Comunitat Valenciana, és divulgar i estendre esta fórmula empresarial alineada amb els valors de responsabilitat, ètica i sostenibilitat, comunicant la seua rellevància social i potencial transformador.

 

Accions programades

 

Entre el 14 de novembre i el 16 de desembre, les cooperatives valencianes treballaran per a donar la màxima visibilitat a esta campanya que té una imatge gràfica pròpia, acolorida, versàtil, artística i original.

 

Entre les accions programades està la instal·lació de street màrqueting en les tres províncies: del 13 al 25 de novembre, enfront de la plaça de bous de València; del 25 de novembre al 4 de desembre, en la plaça Santa Clara de Castelló; i, del 4 al 16 de desembre, en la plaça Calvo Sotelo d’Alacant.

A més, la campanya compta amb una Webserie documental en la qual ha col·laborat l’esportista Amaya Valdemoro. La sèrie, que començarà a emetre’s el 19 de novembre, consta de 12 episodis, cadascun d’ells associat a un valor cooperatiu. I, compta també amb el contingut generat per totes les persones que s’unisquen a la campanya a través de les xarxes socials. Perquè #cooperarsuma

 

En definitiva, les claus de #cooperarsuma són: creativitat, univers transmèdia, disseny gràfic i webserie, que es perfila com una conversa online i offlline i, com ocorre en les cooperatives, les persones estan en el centre de tota acció.

GALERIA AUDIOVISUAL

TRÀILER: COOPERATIVES, LA MILLOR SUMA

CAPÍTOL 1: LA PARTICIPACIÓ

CAPÍTOL 2: LA SOLIDARITAT

CAPÍTOL 3: LA IGUALTAT

CAPÍTOL 4: LA QUALITAT

CAPÍTOL 5: LA RESPONSABILITAT SOCIAL ES SÒCIA DE LA COOPERATIVA

CAPÍTOL 6: LA RENTABILITAT ES SÒCIA DE LA COOPERATIVA

CAPÍTOL 7: LA SOSTENIBILITAT ES SÒCIA DE LA COOPERATIVA

CAPÍTOL 8: LA DIGNITAT ES SÒCIA DE LA COOPERATIVA

CAPÍTOL 9: EL TERRITORI ES SÒCI DE LA COOPERATIVA

CAPÍTOL 10: LA TRANSPARÈNCIA ES SÒCIA DE LA COOPERATIVA

CAPÍTOL 11: LA INNOVACIÓ ES SÒCIA DE LA COOPERATIVA

CAPÍTOL 12: LA INTERCOOPERACIÓ ES SÒCIA DE LA COOPERATIVA