Les cooperatives valencianes presenten les seues reivindicacions al candidat de Podem a presidència de la Generalitat

València, 22-03-2019.- Hui ha tingut lloc una reunió entre la Confederació de Cooperatives de la CV i Podem per a parlar de les principals reivindicacions que té el cooperativisme valencià davant els comicis del pròxim 28 d’abril. En la reunió han participat el candidat de Podem, Rubén Martínez Dalmau i cap de programes del partit, Alejandro Aguilar, al costat del president de la Confederació de Cooperatives de la CV, Emili Villaescusa, i la directora, Nardi Alba.

Des de Podem s’han fet eco de les reivindicacions de la Confederació de Cooperatives i han assegurat que el model d’empresa cooperativa coincideix amb la seua idea de com ha de fer-se economia i el candidat, Rubén Martínez, s’ha mostrat interessat particularment per les reivindicacions relacionades amb la participació del cooperativisme en les plataformes  consultives i de diàleg social.

Emili Villaescusa ha exposat davant el candidat de Podem  a la presidència de la Generalitat les set prioritats del cooperativisme de cara a la X legislatura.