La Confederació de Cooperatives i Caixa Popular continuaran col·laborant per a fomentar el model cooperatiu en la Comunitat

València, 08-07-2019.- El president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, Emili Villaescusa, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han signat aquest matí un acord per a renovar la col·laboració que mantenen les dues entitats cooperatives des de l’any 2016.

L’objectiu del conveni ha sigut divulgar i fomentar els valors del cooperativisme. Durant tot l’any, Caixa Popular ha donat suport a la Confederació en diversos esdeveniments i projectes organitzats per aquesta entitat. Així mateix, el conveni ha permés aprofundir en la relació de la cooperativa de crèdit amb altres sectors del cooperativisme valencià i contribueix a donar una visibilitat permanent a l’activitat econòmica i social desenvolupada per l’entitat financera.

Segons Emili Villaescusa, “la renovació del conveni amb Caixa Popular ens reafirma en la senda, iniciada des del 2016, de col·laboració, suport i compromís per a fomentar i difondre el cooperativisme com a model de desenvolupament econòmic, social i cultural. Que Caixa Popular torne a confiar en la Confederació per a caminar junts en cooperació, ens omple de satisfacció”.

D’altra banda, Rosendo Ortí ha assegurat que la col·laboració “és l’essència del cooperativisme, per este motiu des de Caixa Popular cooperem amb estructures com la Confederació, per a enfortir i consolidar la presència cooperativa en la Comunitat Valenciana”.

La Confederació és el màxim òrgan de representació de les cooperatives i de les seues organitzacions en la Comunitat Valenciana, i associa directament a les federacions autonòmiques de cooperatives. I, per això, informarà les empreses i entitats representades per la Confederació sobre el model cooperatiu i de serveis de Caixa Popular, tenint en compte la seua voluntat i vocació de donar cobertura a les necessitats financeres del cooperativisme valencià.

Caixa Popular, cooperativa de crèdit valenciana té entre els seus objectius la potenciació dels valors del cooperativisme com a instrument per a la millora de la societat valenciana. Amb aquest propòsit dóna suport i finança, entre altres activitats, les que tinguen per objecte la difusió del cooperativisme entre la societat i el foment de les relacions intercooperatives.