La Confederació de Cooperatives i Valencia Plaza organitzen una Jornada sobre el cooperativisme com a model de desenvolupament

València, 04-08-2018.- La Confederació de*Cooperatives de la Comunitat Valenciana ha organitzat al costat de València Plaza una jornada amb el títol “El cooperativisme com a model de desenvolupament”, en la qual es va parlar de la gestió en les cooperatives i de la responsabilitat social empresarial, en dues taules redones en les quals van intervenir representants dels diferents sectors del cooperativisme valencià.

Emili Villaescusa, president de la Confederació, va defensar que el model cooperatiu no siga vist com a alguna cosa estranya que acaba d’arribar i que es contemple com una opció més a l’hora de constituir una empresa. “El que pretenem és no només situar-nos com alguna cosa bé per a les males èpoques, sinó com a model de desenvolupament”.

La taula dedicada a la gestió va estar formada per Wifredo Valls Barberá, presidentde de CENTECO; Berta Milà Moreno, gerent de Serlicoop; José Luis Beltrán López, gerent de Coinfer; i Guillermo Edo Barrera, director de la Cooperativa Agrícola de Benicarló.

En la segona dels taules, dedicada a la responsabilitat social empresarial, van participar Maria Teresa Ramos Navarro, directora general de Grup Sorolla Educació; Francisco Martínez Aragonés, executiu de Recursos Humans d’Anecoop; Carmen Picot Oroval, executiva de Relacions Institucionals i RSE de Consum; i Francisco Alós Alabajos, director de Relacions Institucionals i RSE de Caixa Popular.

Accés a la informació completa del Valencia Plaza ací

Accés a la Galería de fotos del Valencia Plaza ací