Les cooperatives es comprometen amb la igualtat i la construcció d’una societat més justa

València, 22-02-2019.- Representants del cooperativisme valencià  han estat presents este matí ala plaça de l’Ajuntament de València per a reivindicar la igualtat salarial entre homes i dones. Les cooperatives valencianes s’han sumat un any més a la iniciativa d’EVAP- Associació d’Empresàries i Professionals de València.

No només en el #EqualPayDay, sinó tots els dies de l’any, les cooperatives es comprometen amb la igualtat i la construcció d’una societat més justa.

És 22 de febrer. És la jornada en la qual se celebra el Dia per la igualtat salarial, que alerta sobre la necessitat de reduir la bretxa de gènero. Les dones continuen cobrant un 30% de salari menys que els homes perl mateix treball.

En la Imatge (D’esquerra a dreta): Empar Martínez, directora general d’Indústria i Energia; Emilio Sampedro, vicepresident segon de la Confederació de Cooperatives de la CV i president de Fevecta; Eva Blasco, presidenta d’ EVAP; Blanca Marín,  Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Treball i Comerç, i Paloma Tarazona, directora de Fevecta.

En la Imatge (D’esquerra a dreta): Lucía Labiós, responsable de Comunicació de la Confederació de Cooperatives de la CV; Emilio Sampedro, vicepresident segon de la Confederació  i president de Fevecta; Eva Blasco, presidenta d’EVAP i Paloma Tarazona, directora de Fevecta.