Les cooperatives valencianes aproven les línies i objectius estratègics per al període 2022-2025

  • Un pla estratègic estructurat en 7 línias, 20 objectius i 79 accions.
  • L’assemblea general de la Confederació ha aprovat també el pressupost per a 2022 i s’ha presentat el pla de gestió anual.

València, 30-05-2022.- La Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana ha celebrat hui la seua assemblea general ordinària, en la qual s’han aprovat els comptes de 2021, el pressupost per al present exercici, així com el pla estratègic de la Confederació per a un període de quatre anys. A més, s’ha presentat el pla de gestió anual.

El pla estratègic, que s’implementarà entre 2022 i 2025, inclou un total de 7 línies, que es despleguen en 20 objectius i que contemplen un total de 79 accions. Les 7 línies fan referència a la representació institucional i el diàleg social, la governança del cooperativisme en la Generalitat, la comunicació i identitat cooperativa, el lideratge en sostenibilitat, el desenvolupament empresarial cooperatiu, la coordinació de l’estructura representativa del cooperativisme en la Comunitat i l’organització interna de Concoval i finançament.

El principal objectiu d’este pla és aconseguir per a les cooperatives de la Comunitat Valenciana un entorn adequat d’influència i representació que contribuïsca a millorar la seua competitivitat. En paraules del president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, Emili Villaescusa, “amb l’aprovació del pla estratègic s’establix el full de ruta del cooperativisme valencià per als pròxims quatre anys davant la nova realitat econòmica i social”.

Fent balanç, el president de la Confederació ha repassat, en l’informe de Presidència, les principals línies del Pla Fent Cooperatives 2021-2022 per al suport i foment del cooperativisme en la Comunitat Valenciana, a més del treball que s’ha realitzat per a captar finançament dels Fons Next Generation UE que permeten desenvolupar projectes en les cooperatives valencianes, en matèria de despoblament i repte demogràfic, comunitats energètiques, habitatge sostenible, innovació i estratègica d’especialització intel·ligent, cooperació internacional, digitalització, formació i ocupació i foment cooperatiu.