Les cooperatives valencianes presenten les seues principals reivindicacions al Partit Popular

València, 14-03-2019.- Este matí ha tingut lloc una reunió entre la Confederació de Cooperatives i el Partit Popular de la CV  per a parlar de les principials reivindicacions que té el cooperativisme valencià davant les pròximes eleccions.  En la reunió han participat, junt amb Isabel Bonig i Emili Villaescusa, la directora de la Confederació, Nardi Alba, i Juan Carlos Caballero, Alfredo Castelló i Vicente Casanova, responsables de diferents àrees en una el Partit Popular de la Comunitat Valenciana.

Isabel Bonig ha assegurat que ha canviat l’estructura de la societat i la participació institucional també ha de canviar.  I en este sentit ha volgut ressaltar que “el programa electoral del PP incorpora la reivindicació de la confederació que les cooperatives participen directament en el diàleg social“.

Emili Villaescusa ha exposat davant la candidata del PP a la presidència de la Generalitat les set prioritats del cooperativisme de cara a la X legislatura.

El programa electoral del PP recollirà també l’ensenyament del cooperativisme en els diferents nivells d’educació reglada, l’adaptació de la formació professional no reglada a les necessitats de les cooperatives, la modificació de la llei de cooperatives d’acord amb la Confederació i l’impuls del cooperativisme en les àrees de contractació pública i de la responsabilitat social empresarial.

Així mateix, s’inclourà també la necessitat de crear un servei propi que gestione el Consell Valencià del Cooperativisme i faça d’ell un òrgan amb recursos suficients per a atendre les ambicioses funcions que la llei li atorga.