PRESENTADES LES AJUDES DE LA CONSELLERIA D’ECONOMIA A LES COOPERATIVES PER A 2022

València, 24-02-2022.- Este dijous ha tingut lloc una sessió informativa sobre les “Ajudes a cooperatives 2022” i la presentació d’una nova línia d’ajudes dels fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR).

En la Jornada, organitzada per la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (Concoval) i la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, han participat cooperatives i entitats vinculades a l’economia social,  Grups cooperatius, assessors, tècnics de federacions, Ajuntaments, Agents de Desenvolupament Local, responsables de mancomunitats, de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i altres agents de l’ecosistema emprenedor.

A més d’oferir una visió general de les convocatòries, durant la jornada, els responsables de la gestió d’estes ajudes en la Conselleria d’Economia Sostenible, han explicat els requisits d’accés les subvencions convocades en 2022 per a fomentar la creació i consolidació de cooperatives valencianes i l’ocupació en estes: inversió; creació de noves cooperatives, fusió i constitució de grups cooperatius; assistències tècniques; i integració sociolaboral. Enguany es torna a fer un esforç pressupostari en inversions a fi de millorar les infraestructures de les cooperatives valencianes.

D’una altra banda, la directora general d’Emprenedoria i Cooperativisme, Teresa García Muñoz, ha avançat el nou programa d’ajudes europees, que venen pel Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR) amb una dotació econòmica important i que s’espera arriben al màxim nombre de cooperatives.

AJUDES A COOPERATIVES 2022 LÍNIES D’AJUDES Al COOPERATIVISME 2022