El Segon Pla Biennal de Cooperativisme, objectiu destacat d’Economia fins al final de la legislatura

València, 05-01-2019.-  En l’últim Seminari de Govern (Seminari d’Hivern 2019,  celebrat a Gandia el darrer cap de setmana, les diferents Conselleries han presentat les seues mesures i s’ha elaborat un document amb les línies d’actuació prioritàrias per als pròxims mesos, compromeses per l’Executiu.

La Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, comerç i treball contempla un total de cinc mesures de les quals, en matèria de cooperativisme, destaca la mesura sobre el Segon Pla Biennal de Cooperativisme (2020-2021).

Un dels objectius del Consell és fomentar el cooperativisme i l’Economia Social en el marc de la transformació del model productiu valencià en un altre més sostenible social i ambientalment. Durant esta Legislatura s’ha treballat colze a colze amb el sector cooperatiu en l’elaboració del I Pla de Suport i Foment del Cooperativisme de la Comunitat Valenciana, denominat “Fent Cooperatives“, que tracta d’anticipar i satisfer les necessitats reals de les cooperatives.

A partir d’ara es tracta de donar continuïtat i aprofundir el camí encetat amb eI primer Pla 2018-2019, amb un nou Pla 2020-2021, les finalitats del qual seran fruit de l’acord amb el sector. Es tracta d’un sol instrument de coordinació de les actuacions que porta el Consell, a través de les seues diverses conselleries, en favor del cooperativisme, tinguen o no contingut o transcendència econòmica directa.

 

SeminariGandia50Propostes