Emili Villaescusa es reunix amb Zulima Pérez, DG de Coordinació del Diàleg Social

València, 25-09-2019.- El president de la Confederació de Cooperatives de la CV, Emili Villaescusa, s’ha reunit este matí amb la directora general de Coordinació del Diàleg Social, Zulima Pérez, per a traslladar-li les principals inquietuds i reivindicacions del sector i ha manifestat “la seua voluntat de crear sinergies i avançar en el creixement sostenible“.

Villaescusa li ha traslladat a Zulima Pérez l’interés del cooperativisme valencià de “sumar i treballar conjuntament pel benefici de la Comunitat Valenciana“. Per a Villaescusa, “malgrat tindre presència en destacats òrgans de representació empresarial, continua havent-hi alguns en els quals no és així i per això reclamem plans d’acció per a esmenar este dèficit“. Villaescusa s’ha referit, en concret, a la presència en la Mesa del  Diàleg Social,  el Consell General del Servef i el Consell Valencià de la Formació Professional.

Per la seua part, la directora general ha destacat “la importància del paper que juguen les cooperatives en l’economia social i en la creació de riquesa i la necessitat que aquests sectors participen activament en el disseny de les polítiques públiques del Consell”  i  ha assenyalat, a més,  que “els principis i els valors del cooperativisme són valors compartits per este Govern“.