Concoval rep la visita de cooperativistes de Nicaragua

València, 06-03-2020.- La Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana  (Concoval) ha rebut aquest matí la visita d’un grup de directius de cooperatives de crèdit de Nicaragua, acompanyats de José María Company, José R. Balaguer  i María Jesús Figuerola, representants de Caixa Popular.

Per part de la delegació de Nicaragua, han estat presents Jose Uriel Hurtado, de la cooperativa Cacsfran; Jose Birmark Hernández, de Caruchipo; Blanca Lidia Suárez, de Coocarur i Mirian del Socors García, de Coopac. Al seu país aquests cooperativistes secunden i complementen el treball de petits i mitjans productors agraris. Els seus reptes actuals passen per integrar als joves i a les dones perquè hi haja un relleu generacional que permeta mantindre el treball en el camp.

El president de Concoval ha volgut destacar que d’aquesta trobada “hem aprés de cooperativisme i de la modèstia, la generositat i la curiositat amb la qual aquestes persones s’acosten a la nostra experiència“.  Per part seua, Caixa Popular porta anys ajudant-los a professionalitzar la seua gestió i rendibilitzar l’activitat i els resultats d’aquesta cooperació ja són visibles.