La Confederació participa en una reunió amb Transparència per a posar en marxa una iniciativa empresarial per l’ètica i el bon govern

Valencia 05-04-2018 .- La Confederació de Cooperatives ha participat en una reunió amb Manuel Alcaraz, conseller de de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, en la qual s’han posat les bases per tal d’elaborar i posar en marxa una iniciativa per l’ètica i bon govern.

La secretària autonòmica de Transparència, Zulima Pérez, ha assistit també a la reunió, on han estat convocats els equips tècnics de les organitzacions empresarials. A més del president de la Confederació de Cooperatives de la CV, Emili Villaescusa, han estat presents el president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro i el president del Consell de Cambres de Comerç de la CV, José Vicente Morata.

Esta iniciativa ha de servir per a “reflexionar sobre la prevenció de la corrupció en l’àmbit empresarial de la Comunitat”, segons ha explicat el conseller Alcaraz.